Pandora Alarm jako hrdý partner premiéry dokumentárního filmu Autičkáři

Pandora Alarm se stala hrdým oficiálním partnerem premiéry dokumentu Autičkáři od talentovaného slovenského režiséra Dominika Bariho. Tento akční dokument plný zvratů a adrenalinu, podpořený HBO, bude brzy vysílán ve více než 20 zemích po celém světě!

Film se ponořuje do světa mafie zaměřené na krádeže aut a poskytuje vhled do fungování tohoto zločineckého podsvětí na Slovensku. Dokument bude mít premiéru 28. září 2024 v Kunsthalle Košice, po které bude následovat veřejná projekce 5. října 2024 v košickém Amfiteátru. Pandora Alarm je oficiálním partnerem obou těchto premiér.

Dokument autenticky zobrazuje problematiku krádeží aut a jejich dopad na životy lidí. Očima zlodějů, obětí i vyšetřovatelů se diváci dostanou do samého srdce kriminální činnosti, kterádenně ohrožuje motoristy.

Režisér Dominik Bari, který byl dříve oceněn jako člen prestižního žebříčku Forbes 30 pod 30, považuje tento projekt za svůj dosud největší úspěch. Natáčení filmu zahrnovalo velký štáb a desítky herců, včetně 70členného komparzu a 30 policejních vozidel. Natáčení bylo vedeno v přísné tajnosti.

Film zaujme svým napínavým příběhem inspirovaným realitou, protože na Slovensku jsou v průměru denně odcizena čtyři auta. Autičkáři nejen odhalují proces krádeží z pohleduzločinců, ale také zkoumají emocionální dopady, kterým čelí oběti těchto trestných činů. Celkový rozpočet filmu se odhaduje na více než čtvrt milionu eur, což z něj činí významný projekt ve slovenské kinematografii.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Porovnávač
Porovnávač ×
Let's Compare! Continue shopping