Pandora MOTO EVO: Moderní zabezpečení pro vaši motorku

Vlastnit motorku neznamená jen vlastnit dopravní prostředek. Častokrát se jedná o životní styl, symbol svobody a adrenalinu. Jak ale zajistit, aby byl váš dvoukolový poklad vždy v bezpečí? Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo mít plnou kontrolu nad svojí motorkou přímo ve vašem mobilu? Pandora MOTO EVO přináší řešení, které ochrání vaši motorku před všemi druhy hrozeb, a navíc nabízí komfortní a intuitivní ovládání přes mobilní aplikaci. V tomto článku se podíváme na to, jak Pandora MOTO EVO dokáže chránit motocykly a proč by měla být nedílnou součástí výbavy každého motorkáře.

Proč je zabezpečení motorky klíčové?

Zabezpečení motocyklů je často podceňovaným tématem, ale právě motocykly bývají častým cílem krádeží. Tradiční mechanické zámky a standardní alarmy často nestačí proti připraveným zlodějům, kteří používají sofistikované techniky, jako jsou rušičky signálů nebo duplikáty klíčů. Pandora MOTO EVO nabízí nejnovější technologie, které chrání váš stroj před všemi druhy útoků a to s minimálními nároky na energii. Systém využívá kombinaci GSM-4G LTE, GPRS a Bluetooth 5.0 technologií, které zaručují neustálou kontrolu nad vaší motorkou.

Pandora MOTO EVO chrání váš motocykl nejen před krádeží, ale také před jinými pokusy o manipulaci. Systém je vybaven 3D senzorem pohybu a zrychlení, který detekuje jakékoli pokusy o manipulaci s motorkou, ať už jde o odtah, náraz na parkovišti nebo jiný typ zásahu.

Ovládání a lokalizace vždy po ruce

Jednou z hlavních výhod Pandora MOTO EVO je možnost plné kontroly přes mobilní aplikaci (pro Android i iOS). Pomocí aplikace můžete monitorovat stav baterie, teplotu motoru, hladinu paliva a dokonce i polohu motocyklu. To vše v reálném čase a z pohodlí vašeho telefonu. Pokud dojde k neoprávněné manipulaci nebo pokusu o krádež, systém okamžitě odešle upozornění, abyste mohli včas zasáhnout.

Kromě toho vám Pandora MOTO EVO nabízí přístup k online GPS lokalizaci a virtuální garáži, která umožňuje sledování motorky v reálném čase. I když je vaše motorka zaparkována na jiném místě, máte přehled o tom, co se s ní děje.

Kompletní ochrana pro všechny typy motorek

Systém Pandora MOTO EVO je navržen tak, aby byl kompatibilní s jakýmkoli typem motorky. Navíc je vybaven vodotěsnou řídící jednotkou, která zaručuje spolehlivý provoz i v náročných povětrnostních podmínkách. Díky integrované záložní baterii si systém udrží svoji funkčnost i po odpojení hlavního napájení, čímž se zvyšuje celková úroveň bezpečnosti.

Špička na trhu motoalarmů

Pandora MOTO EVO představuje špičku na trhu zabezpečení motocyklů. Poskytuje vám nejen maximální ochranu, ale také komfort a přehled o vašem motocyklu, ať jste kdekoli. Chcete-li mít jistotu, že váš stroj je vždy v bezpečí, Pandora MOTO EVO je investice, která se vyplatí.

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás nebo si vyžádejte nezávaznou cenovou nabídku přímo na naší webové stránce. Zajistěte si svou motorku již dnes a užívejte si klid na cestách s Pandora MOTO EVO.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Porovnávač
Porovnávač ×
Let's Compare! Continue shopping