Caravan Salon Düsseldorf 2024

Máte rádi svobodu na kolech? Těšíte se na nová dobrodružství, která vám nabízí mobilní cestování? Pokud ano, určitě byste neměli chybět na Caravan Salon Düsseldorf 2024 – největším světovém veletrhu karavaningu. A my, Pandora Alarm, tam budeme také, abychom vám představili nejnovější technologie a řešení pro zabezpečení vašeho karavanu nebo obytného vozidla. Zjistěte více o tom, co Caravan Salon nabízí a proč je to událost, na kterou byste se měli těšit.

Proč navštívit Caravan Salon Düsseldorf 2024?

Caravan Salon je místem, kde se setkávají všichni, kdo milují svobodu a cestování na čtyřech kolech. Na jednom místě naleznete nejnovější modely karavanů, obytných aut a příslušenství, které vám umožní proměnit každou cestu na nezapomenutelné dobrodružství. Ať už hledáte nové vybavení pro váš karavan, inspirace pro zlepšení komfortu nebo způsoby, jak zvýšit bezpečnost, Caravan Salon vám nabídne velký výběr produktů a řešení.

Kromě karavanů a obytných vozů můžete objevit kempingové doplňky, outdoorové vybavení, technické inovace a kempingové destinace z celého světa. S více než tisícovkou vystavovatelů a spoustou novinek je toto místo stvořeno pro všechny milovníky mobilního životního stylu.

Pandora Alarm: Váš partner pro bezpečnost na cestách

Pro ty, kdo vlastní nebo plánují koupi karavanu nebo obytného vozidla, je otázka bezpečnosti na silnicích stejně důležitá jako komfort. Pandora Alarm vám na Caravan Salonu představí nejmodernější zabezpečovací systémy pro obytná vozidla, které vám poskytnou nejen ochranu, ale také komfort a přehled o stavu vozidla, ať jste kdekoli.

Mezi highlighty našich produktů určitě patří:

  • dálkový start a dokonalá kontrola,
  • telemetrie a historie jízd,
  • GSM notifikace,
  • bypass imobilizéru,
  • aplikace pro smartphony,
  • nezávislé topení,
  • a mnoho dalšího.

Bez ohledu na to, zda se jedná o krátkou víkendovou cestu nebo dlouhé dobrodružství v neznámé zemi, s Pandora Alarm budete mít jistotu, že váš karavan je vždy pod kontrolou a v bezpečí.

Co můžete očekávat v našem stánku?

Na Caravan Salonu 2024 vás srdečně zveme navštívit náš stánek, kde vám ukážeme, jak naše řešení mohou zlepšit vaše cestování. Naši experti vám ochotně vysvětlí všechny výhody našich zabezpečovacích systémů a ukáží vám, jak snadno můžete sledovat a ovládat svůj vůz pomocí intuitivní mobilní aplikace.

Budete mít příležitost vyzkoušet si naši technologii přímo na místě a získat odpovědi na všechny vaše dotazy. Zároveň vám rádi pomůžeme s výběrem řešení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám, ať už jste zkušený cestovatel, nebo teprve začínáte s karavaningem.

Setkejte se s námi na Caravan Salon 2024

Caravan Salon Düsseldorf 2024 je víc než jen výstava – je to oslava mobilního cestování. Poznejte nejnovější inovace v oblasti karavaningu, objevte nové destinace a zlepšete bezpečnost svého obytného vozidla s Pandora Alarm.

Nezapomeňte, že veletrh se koná od 31. srpna do 8. září 2024 v Düsseldorfu. Zastavte se u našeho stánku a nechte si předvést, jak vám můžeme pomoci zajistit bezpečnost vašeho karavanu, abyste si mohli bezstarostně užívat každý kilometr na cestách.

Nemůžete se zúčastnit výstavy? Zjistěte více o zabezpečení karavanů online nebo nás kontaktujte. Rádi vám poradíme a poskytneme více informací.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Zaujala Vás Pandora Alarm?

Připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku na míru.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Porovnávač
Porovnávač ×
Let's Compare! Continue shopping